Bevegelse – natur – kvinnehelse

Yorba er en spennende ny treningsform som gjør deg sterk og samtidig myk. Skapt for å  oppdage kroppens muligheter gjennom bevegelse og unike øvelser.

Denne praksisen skaper aha opplevelser gjennom en ny kroppsforståelse og er designet for kvinner i alle aldre med inspirasjon fra naturen.

Yorba er skapt for å gi deg mer vitalitet og balanse i kroppen. Vi mangler ofte tilgang til hele vår kapasitet fordi den er blokkert av stress eller spenninger.  Yorba inneholder øvelser som får spenninger til å slippe taket og styrker energistrømmen. Energi generer energi, noe som gjør at du kan øke din kapasitet samtidig som du senker stressnivået.
Kvinnekroppen trenger sirkler og myke bevegelser for å åpne for det feminine.

I Yorba er helhetstanken viktig og sirkelen er et symbol på at kropp og psyke jobber sammen. På samisk betyr jorba sirkel.

Når kroppen jobber med sirkelbevegelser settes energien i bevegelse. Vi får kontakt innover og kan jobbe dypt med den indre muskulaturen.

Når du finner ditt unike utrykk gjennom yorbaøvelsene og lar kroppen slippe seg, vil du kjenne  den fantastiske yorbafølelsen.

Dette er en treningsform som gjør deg bevisst på kontrastene i kroppen.
Den sterke, vitale kraften du trenger når du skal prestere og den totale avspenningen du trenger for å hvile og integrere. Disse to utfyller hverandre og er like viktige.

Yorba består av gode øvelser til deilig musikk som gjør at du kjenner deg myk, svett, sterk og avspent på samme tid.

Velkommen til alle kvinner som trenger å myke opp i skuldre, hofter og rygg.
Jeg lover deg en smidig og glad kropp.

Yorba er utviklet av Vibeke Vigeland.

Vibeke Vigeland

Vibeke er utdannet danser ved Den Norske Balletthøyskole og NLP Master Practitioner Coach. Hun har gått spennende kurs / utdanning i energi og Meta medisin og har jobbet som kroppsterapeut for unge jenter og kvinner de siste 20 år.  Vibeke har livslang erfaring med kroppen som danser og pedagog, er forfatter av boken Moden – kunsten å bære alderen med visdom og har utviklet treningsformen Yorba.

Vibeke jobber alltid med helhet og ser på kroppen som veien inn til bedre helse, både fysisk og psykisk.

Her finner du mer om Yorba og Vibeke.

Fotos: Marianne Vigtel Høiland

Yorba og Villstrikk handler om å utforske din kreativitet i bevegelse, tilstedeværelse og nærhet til naturen gjennom ulike temakurskvelder for god kvinnehelse.

Pris 500 ,-
Neste start

Hei! Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål om våre utdannelser og kurs. Start chatten ved å trykke på «start chat» eller ring oss på 

23 10 36 20 (9-12)

Start Chat