Yogalærer

 

Yogaretreat Venabu

 

Bli med på et vintervakkert eventyr på fjellet og gi deg selv en mulighet til å nyte en velgjørende yogaretreat på Venabu Fjellhotell i januar 2023! 

 
Her får du mulighet til å ta vare på deg selv, fylle «batteriene», styrke kropp og sjel og nyte deilige yogaøkter, lytte til foredrag, bli med på bålkos ute og i lavvoen, utebad og badstu og ikke minst få gjensyn med dine tidligere med-elever og lærere, utvide nettverket ditt og styrke yogafellesskapet vårt og bli kjent med nye yogakollegaer. 
 
I tillegg til alt dette kan du bli med på flotte utendørsaktiviteter som kanefart og hundekjøring som bestilles separat samt benytte mil på mil med skiløyper på vakre Venabufjellet!
 

Du møter våre fantastiske lærere som gleder seg til å inspirere deg med sin omfattende kunnskap!

 

Du bestemmer selv hvordan du vil lage dette til den beste yogaretreaten for deg! 

 
Delta på det du ønsker av yogaprogram, inne- og uteaktiviteter og du kan også ta med partneren/familien som kan nyte Venabus fasiliteter og fjellet omkring, mens du ivaretar deg selv med yoga-programmet på retreaten på dagtid med mulighet for felles tid på kvelden. (Bestilles separat).
 

Opphold og priser

 
Vi møtes fra lunsj på onsdag 11. januar med avreise til lunsj på lørdag 14. januar 2023.
 
Prisen for dette velgjørende opplegget inkluderer alle måltider med deilig vegetarmat, overnatting i dobbeltrom og deltakelse på hele programmet med yoga og foredrag, bålkos og lavvo.

Ønsker du enkeltrom tilkommer et tillegg på kr. 300
Blir du bare 1 eller 2 netter så tilkommer:
kr. 300/døgn (dobbeltrom).
 

Du kan etter eget ønske benytte deg av den fantastiske naturen der oppe og/eller bestille plass på kanefart og hundekjøring.

Kanefart: 350/pers
Hundekjøring (30 min):  480/pers

Påmelding

 
Frist for påmelding: 1. oktober 2022 
Vi gleder oss til en fantastisk yogaretreat på Venabu sammen med deg, og lurer du på noe så ikke nøl med å ringe eller maile meg. 
 

Adkomst/Transport

Transport til og fra retreaten er ikke inkludert i prisen. 

Du kan ta toget til Ringebu stasjon og hvis ønskelig kan henting og bringing bestilles (tilleggspris).

Kjører du egen bil er det godt med parkeringsplasser på fjellhotellet. 

Øvrig info

Du som er utdannet yogalærer eller yin yogalærer kan delta på retreaten.
Det er mulig å bestille drop-in på morgenyogaen for de som ikke deltar på hele retreaten. 

Neste start

Utdannelsen tilsvarer kravene fra Yoga Alliance, den internasjonalt anerkjente organisasjonen for godkjennelse av yogalærere og yogautdannelser. Etter endt utdannelse kan du (mot en årlig avgift til Yoga Alliance) registrere deg som RYT 200 og markedsføre deg gjennom deres hjemmeside, og sammen med Axelsons diplomen benytte RYT 200-logoen.

Vår utdannelse til Yin Yogalærer kvalifiserer som CE (Continuing Education) i Yoga Alliance dersom du er registrert RYT200.

Hei! Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål om våre utdannelser og kurs.
Ring oss på 23 10 36 20.