Yogalærer

Yogalærer Multistyle 200 h 

 

Drømmer du om å gjøre din lidenskap til et yrke? Eller ønsker du å utvide din kompetanse innen yoga?

Velkommen til vår populære multistyle-utdannelse til Yogalærer med mindfulness og ayurveda.
Du lærer med våre erfarne og dyktige lærere; Lisbeth Amundsen, Kunal Sharda, Siw Aduvill, Guri Nyhaug og Jannicke Wiel og Henrik Mathisen som gjestelærere gir deg en stabil plattform å stå på for deg som vil undervise yoga til andre. Utdannelsen er registrert og godkjent i Yoga Alliance.

I løpet av utdannelsen lærer du å variere yogaøvelser for å oppnå ulik effekt for både enkeltindivider og grupper, slik at du kan jobbe profesjonelt som yogalærer. Du blir med på en reise hvor vi fordyper oss i yoga, mindfulness og meditasjon hvor du får trening i å guide andre gjennom fysiske øvelser, energi- og pusteøvelser på en trygg måte. Utdannelsen passer både for deg som vil ta din lidenskap til neste nivå og for deg som allerede jobber med forebyggende helse og vil utvide din kompetanse, og for deg som vil fordype deg i yoga for egen del. Etter avsluttet utdannelse kan du registrere deg som RYT200 innen Yoga Alliance.

Vår multistyle Yogalærerutdannelse omfatter 320 timer hvor 202 timer er lærerledet undervisning, og ca 120 timer selvstudier. Vi er registrert hos Yoga Alliance som RYS200 (Registered Yoga School 200 hrs) og etter din eksamen kan du velge å registrere deg hos Yoga Alliance som RYT200 (Registered Yoga Teacher 200 hrs). 

Vi fokuserer på at du skal kunne praktisere dine kvaliteter som lærer, og en del av din eksaminering hos oss består i å arrangere klasser utenfor skolen i løpet av utdannelsen. Uansett hvilken erfaring du har med deg når du begynner hos oss, vil vi hjelpe deg å finne den type trening og målgrupper som du kan rette deg mot, med et godt ståsted og med  tilstrekkelig kunnskap. 

Med Axelsons Yogautdanning får du:

 • En god plattform for å kunne jobbe profesjonelt  med yoga
 • Noen av Norges dyktigste og fremste yogalærere som lærere
 • Mulighet til registrering som RYT200 i Yoga Alliance
 • Axelsons gode renomé og kvalitetsstempel
 • Praktisk kunnskap i å drive ditt eget

Yogalærerutdannelsen inneholder bla:

 • Yoga asanas med anatomi og variasjonsmuligheter
 • Mindfulness i teori og praksis
 • Stress og avspenning
 • Yoga anatomi /bevegelsesanatomi
 • Yogalivsstil med Ayurveda – i hverdagen og i yogaundervisningen
 • Lærererollen og kunsten å undervise
 • Undervisningstrening
 • Yogaens etikk, filosofi og historie
 • Hatha yoga, Vinyasa yoga, Ashtanga yoga, yin yoga, Iyengar yoga med flere stiler og prinsipper
 • Praktisk og teoretisk prøve

Yogalærer Multistyle 200 arrangeres i Oslo sentrum over 8 helgesamlinger på skolen.

Utdannelsen omfatter også en Retreat

I løpet av utdannelsen deltar du på en ukes retreat på Venabu Fjellhotell med tid til fordypning med en velgjørende ayurvedisk hverdagsrutine i frisk fjelluft. Retreaten samt overnatting og fullpensjon er inkludert i kursavgiften. Transport til og fra retreaten bekoster du selv.

Forkunnskap

Gjennomført videregående skole eller minst 20 år med 2 års yrkeserfaring og gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig samt kjennskap til yoga. 

Øvrig info

Vi er opptatt av din trygghet og i forhold til covid-19 vil vi følge smittevernsveilderen med smitteverntiltak på skolen og tilrettelegge og tilpasse utdannelsen på best mulig måte for å ivareta deg som elev. Det kan innebære digital tilpasning ved behov.

Inkludert i kursavgiften:
* 7 dagers retreat med helpensjon (reise er ikke inkludert)
* Digital litteratur. 

Tider:

Helger som inkluderer torsdag
Torsdag: 1530 – 1930
Fredag – Lørdag: 0800 – 1700
Søndag: 0800 – 1600

Helger fredag – søndag
Fredag: 1530 – 1930
Lørdag: 0800 – 1700
Søndag: 0800 – 1600

Vi har internasjonale lærere og undervisningen samt materialet er på norsk, svensk og engelsk.

Pris 49 900 ,-
Neste start

Utdannelsen tilsvarer kravene fra Yoga Alliance, den internasjonalt anerkjente organisasjonen for godkjennelse av yogalærere og yogautdannelser. Etter endt utdannelse kan du (mot en årlig avgift til Yoga Alliance) registrere deg som RYT 200 og markedsføre deg gjennom deres hjemmeside, og sammen med Axelsons diplomen benytte RYT 200-logoen.

Vår utdannelse til Yin Yogalærer kvalifiserer som CE (Continuing Education) i Yoga Alliance dersom du er registrert RYT200.

Hei! Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål om våre utdannelser og kurs.
Ring oss på 23 10 36 20.