Yoga & Movement

KOMMENDE KURS

ARRANGEMENT

Yoga er i dag en kjent og populær form for fysisk trening, som mange forbinder med indre fred, avslapning og stressmestring.

Axelsons har flere kurs og utdannelser innen Yoga og bevegelse. 

Yogalærer – Personlig utvikling av kropp, sinn og bevissthet
I rollen som yogalærer skal kunne veilede folk gjennom fysiske øvelser, energi og pusteøvelser på en sikker måte. I løpet av de åtte månedene går du gjennom en reise der vi gradvis fordype oss i yoga og mindfulness / meditasjon verktøy, og på samme tid, får du omfattende opplæring for å formidle dem. Programmet er godkjent av Yoga Alliance.

Yin Yoga Lærer – Yin yoga har fokus på yin delene av kroppen – som bindevev, ligamenter, indre organer og meridianer. Stillingene utføres liggende eller sittende og  holdes gjerne i flere minutter med passiv tøyning, pust, meridianer og bevisst tilstedeværelse/Mindfulness. Med yin yoga løser vi opp i stivhet og spenninger som gir oss en fantastisk ro i kropp og sinn!

Utdannelsen omfatter former for yin yoga fra flyt til restorativ, yin yoga og soneterapi med fundament i kinesisk medisin med 5-element og taoisme over 4 helgesamlinger.

Kan også tas som SOMMER INTENSIV!

Fordypningskurs i Yin yoga
Fordypningskursene i yin yoga gir deg mulighet til å gå i dybden, både i din egen kropp og psyke og i teorien rundt denne yogaformen. Fordypningskursene vil utforske yin yoga med ulike temaer og ulike vinklinger.

Yoga Anatomi / Bevegelses anatomi
Bli med på oppdagerferd i verdens mest avanserte konstruksjon: den menneskelige organismen og få mer glede og balanse i din egen og dine kunders yogapraksis og trening med bedre forståelse for kroppens anatomi.
Kurset kvalifiserer som forkunnskap i anatomi på vår utdannelse til Yin Yoga lærer.

Yoga for menn
Nå er det mannfolkas tur til å trene yoga!
Dette er kurs spesielt utformet for alle menn – og spesielt for de som tror de ikke kan trene yoga fordi de er for stive i kroppen.

Yorba
Bevegelse – natur – kvinnehelse
En spennende ny treningsform som gjør deg sterk og samtidig myk, skapt for å gi deg mer vitalitet og balanse i kroppen.
Yorba er utviklet av Vibeke Vigeland designet for kvinner i alle aldre med inspirasjon fra naturen. 

Yogamassasjeterapeut – med røtter i indisk tradisjon
I løpet av denne utdanningen lærer du deg en dynamisk og dyp kroppsmassasje med røtter i yoga og Ayurveda, den gamle indiske vitenskapen hvor hele perspektivet står sentralt. Massasje og yoga-basert stretching stimulerer kroppen til å gå tilbake til sin naturlige helse og vitalitet.