Yoga for menn

 

Nå er det mannfolkas tur til å trene yoga!

Visste du at yoga først og fremst ble utviklet for og av menn fra gammelt av, og nå er det på tide at mennene finner tilbake til «matta».

Dette er kurs som er spesielt utformet for alle menn –  og spesielt for de som tror at de ikke kan trene yoga fordi de er for stive i kroppen.

Sammen med Kunal Sharda og Philip Skogen får du utforske hva yoga er for deg og hvordan du kan benytte yogaen i din hverdag.

Yogakveld for alle menn

Kvelden for alle menn i alle aldre som vil prøve yoga!
10. mars 2022 kl. 18 – 21

Yogahelg for alle menn

En yogahelg for deg som vil lære mer om yoga og hvordan du kan benytte yoga for å forbedre din hverdag.
12 – 13 mars 2022 kl. 9 – 16

Kunal er så og si født med beina på yogamatta. Han vokste opp i Malaysia hvor han først studerte yoga med sin bestefar. Kunal og søsknene ble opplært i Bhakti og Jnana Yoga praksis fra de var små. Han er utdannet fra Bihar School of Yoga i India og har praktisert Yoga daglig i hele sitt voksne liv. 
Kunal er en ypperlig yogaterapeut som ser hva akkurat din kropp trenger på yogamatta. Kunal har  sin daglige mysore-undervisning ved Vital Oslo på St.Hanshaugen samt at han underviser i Ashtanga yoga og yogajusteringer på Axelsons utdannelse til Yogalærer. 

Phillip har 25 års erfaring som terapeut, og som yogainstruktør kombinerer han sin erfaring med massasjeterapi og akupunktur i sine behandlingar.
Philip er en ypperlig terapeut og yogainstruktør som hjelper deg til å finne deg til rette på yogamatta. Philip har sin praksis som terapeut og yogainstruktør ved Vital Oslo på St.Hanshaugen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til yoga for menn med Kunal og Phillip!

Pris fra 500 ,-
Neste start