Velværemassør

Lær svensk klassisk massasje på The Home of Swedish massage! 

Etter avsluttet utdannelse som  Velværemassør har du grunnleggende kunnskap om den klassiske svenske massasjen. Du kan gi forebyggende  og pleiende massasje, en behagelig  hel- og delkroppsmassasje, sittende massasje og ansiktsmassasje for velvære som gir avslapping og lindrer smerte og tretthet i muskler.

Axelsons massasjeutdannelse er delt i 3 trinn hvor du bygger på med mer kunnskap for hvert trinn. Du kan delta på trinn 1, 2 eller alle 3 trinn hver for seg eller i en rekkefølge. Prisen blir bedre jo flere steg du booker. 

Vil du lære å behandle personer med skader og smerte i bevegelsesapparatet, anbefaler vi at du også tar trinn 2 til Massør. Vil du bli muskelspesialist som kan behandle akutte og «vanskeligere» problemstillinger, anbefaler vi at du tar alle 3 trinnene til Massasjeterapeut. Begge utdannelsene omfatter Velværemassør. 

Innhold, praksis og studietakt

Omfatter  2 deler/samlinger á 8 dager – ca 150 studietimer inkludert egenstudier og ekstern praksis og arrangeres sammen med massasje grunnkurs.

Praksis 

Totalt 22 behandlinger på skolen og mellom periodene. 

Moderne digitalt studiemateriell

Egenstudiet består av både teoretiske og praktiske deler. Som støtte i ditt studie får du tilgang til et innholdsrikt studiemateriell online!

Innhold

Anatomi
Klassisk massasje
Ansiktsmassasje
Sittende avspenningsmassasje
Klinikkpraksis
Etikk og kundemøte

Elevbehandlinger – treffe våre elever

I løpet av utdannelsen utøves praksis på vår elevklinikk hvor du under kyndig veiledning fra våre lærere, gjennomfører behandlinger på klienter. Dette er en perfekt mulighet for deg som lurer på om du vil utdanne deg til Velværemassør, da du treffer en av våre elever og kan stille spørsmål om utdannelsen.

Se ledige tider for elevbehandlinger her.

Spesielle behov

Axelsons tilpasser undervisningen i størst mulig grad etter elevens forutsetninger. Det kan for eksempel være elever med lese- og skrivevansker som kan avlegge muntlige prøver i stedet for skriftlige.

Kvalitetssikring

Utdannelsen er kvalitetssikret av bransjens største forbund for massasje, Norges Massasjeforbund. Utdannelsen gir deg mulighet for gratis studentmedlemskap etter trinn 1. Vil du bli fullverdig medlem kan du bli det etter fullført massørutdannelse (trinn 2).

Videreutdannelse

Etter avsluttet utdannelse til Velværemassør (trinn 1) kan du studere videre på trinn 2 for å bli diplomert Massør og deretter trinn 3 for å bli diplomert Massasjeterapeut.
Les mer ved å klikke på lenkene.

Jobb etter utdannelse

Vil du jobbe som Velværemassør finnes det mulighet for å bli gratis studentmedlem hos Norges Massasjeforbund. Du er forsikret og får en god start til du kjenner deg klar for å gå videre og kan tegne fullverdig medlemskap etter fullført trinn 2 til diplomert massør.

Axelsons diplom – en kvalitetsgaranti

Når Axelsons diplom «Velværemassør» henger på din vegg er det en kvalitetsgaranti. Axelsons lærere har lang og bred erfaring i bransjen og vil i løpet av utdannelsen forberede deg optimalt på at både du og dine kunder skal kjenne stor trygghet i behandlingsrommet.

En yrkesutdannelse er en stor investering, tidsmessig og økonomisk. Vi utdanner mennesker i yrker med stort ansvar og vi legger stor vekt på at våre elever skal kjenne seg trygge på at de kan sitt yrke når det er ferdig utdannet.
Et diplom fra Axelsons er en kvalitetsgaranti nasjonalt og internasjonalt som representerer kunnskap, yrkesmessig selvtillit og troverdighet hos arbeidsgivere og kunder.

Pris 11 750 ,-
Neste start

Hei! Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål om våre utdannelser og kurs. Ring oss på

23 10 36 20 (9-12)