Utvidet horisonten og ble Massasjeterapeut

  • Gå tilbake

– Jeg skjønte med en gang mens jeg gikk grunnutdannelsen til massør at jeg ville gå hele veien. Jeg ville ikke bare massere kroppen – men lære meg å se sammenhengen. Da fikk massasjen en ny dimensjon.

Liv Olsvik Rangel har gått både Massør og Massasje terapeut­utdannelsen hos Axelsons. I dag jobber hun for Bekken og barn i Oslo og stortrives med sitt yrkesvalg. Hun har ikke helt klart å gi slipp på skolen og tar fortsatt kurs innimellom all jobbingen.

– Når jeg først begynner med noe så liker jeg å gjøre meg ferdig. Dess uten var det så hyggelig å være på skolen, ler Liv. Massasjeterapeut­utdannelsen hos Axelsons er for deg som allerede er utdan net Massør. Den består av flere delkurs hvor du fordyper deg i fag som nevrologi, syk­domslære, idrettsmedisin og ulike avanserte behandlings­tek nikker.

– Jobben min er mye mer tilfredsstillende nå som jeg er Massasjeterapeut fordi jeg har flere verktøy og tek nikker å ta i bruk. Da hjelper jeg klienten mer – og jobben min blir mye morsommere. Det jeg har kjent er at jo flere teknikker jeg kan jo mindre belastning er det på min egen kropp, forteller Liv.

– Jeg har erfart er at vi som har gått på Axelsons, vi forteller alltid at vi har gått på nettopp Axelsons – det er et kvalitetsstempel. Det føles godt og man er litt stolt av å bruk e det varemerket. Utdannelsen var en spesiell reise – jeg lært e ikke bare om andre mennesker – men også mye om meg selv under veis. Det var veldig selvutviklen­de. Og alle lærerne, assist entene og kontorpersonalet har vært med på å berike kursene. Jeg har fått veldig stor støtte av alle sammen, legger Liv til.

Hva likte du best med Massasjeterapeut-utdannelsen?

Det var alt!

For hvert kurs tenkte jeg: Ja, dette var det best e. Men så kom neste periode og da var det det som var det beste. Men jeg kan fortelle at jeg bruker strain/counterstrain hver eneste dag – også revolving bruker jeg daglig. Disse teknikkene er kjempefine sammen med klassisk massasje.
Jeg kan egentlig ikke plukke ut en kursperiode som var best – man må ha alt.

Les mer om utdannelsen til Massør
Les mer om utdannelsen til Massasjeterapeut

Les mer



Surfer på en utdannelse

  Laiza Eriksson bor og jobber som massasjeterapeut i Australia. Med utdannelsen

Jeg liker friheten til å kunne utforme mine egne yogaklasser

  Jenny Sjøberg avsluttet sin Yogalærer-utdannelse på Axelsons i fjor. Her forteller

Kunnskap er ikke tungt å bære

Kunnskap er ikke tungt å bære   Pär Karlsson utdannet seg til

axelsons.no bruker innholdskapsler (cookies) for statistikk     Webutvikling

Laster ..