Tone Søndmør – Soneterapistudent

  • Gå tilbake

Tone Søndmør – soneterapistudent

Litt om meg og hvorfor jeg valgte Axelsons

Etter mange år med kontorjobb og en tendens til å ”brenne lyset i begge ender”, så begynte kroppen min å gi signaler på at jeg trengte en endring. Etter tips fra en bekjent om Axelsons så tok jeg for fire år siden utdannelsen Friskvenskonsulent/Helsecoach og har etter det bygd på med kostholdsveileder-utdannelse, Personlig Trener og nå Soneterapi. Jeg har alltid vært opptatt av å ta vare på min egen helse. I fjor startet jeg mitt eget firma Fjellfrisk og i mars i år startet jeg opp egen praksis på Gol i lokaler sammen med en tannlege m.fl . Jeg valgte Axelsons fordi jeg har en utdannelse her fra før og var veldig godt fornøyd da, og det var her jeg ble introdusert for soneterapi.

 

Det beste med utdannelsen

Det er mange ting; først og fremst at soneterapi er en naturmedisinsk utdannelse hvor jeg lærer om den fantastiske evnen kroppen har til både å lege seg selv og holde seg frisk ved å bli stimulert på rett måte. Lærerne Hvorfor velge Axelsons! er også veldig dyktige og de gir meg så mye mer enn bare det rent faglige. Og sist men ikke minst det gode miljøet og fellesskapet vi har i klassen.

 

Det beste med å være soneterapeut

Det å kunne hjelpe andre mennesker til en bedre helse, uten bivirkninger. Tenk at jeg bare ved hjelp av en benk, øynene, hendene mine og noen nåler kan jobbe hvor som helst og når som helst!

Les merTommy Nygaard – Massør

Tommy har IT som sitt fagfelt og lidenskap og jobber med å

Lisbeth Amundsen – Yogalærerutdannelsen

Yogalærerutdannelsen passer for alle mennesker, uansett alder, uansett bakgrunn. For det er

Tom Eikelind – Massør

Tom Eikelind ble utbrent av karrierejaget, sa opp jobben og fulgte drømmen.

axelsons.no bruker innholdskapsler (cookies) for statistikk     Webutvikling

Laster ..