Marit Engen – Yogalærerstudent

  • Gå tilbake

Marit Engen – Yogalærer student

Litt om meg og hvorfor jeg valgte Axelsons:

Jeg hadde lenge hatt et ønske om å lære yoga, men syntes det var utfordrende å tilegne meg kunnskaper via sosiale medier. Siden jeg bor på et tettsted med liten tilgang på yogatimer bestemte jeg meg for å ta saken i egne hender. Grunnen til at jeg valgte Axelsons er at jeg utdanner meg til soneterapeut/refleksolog på skolen parallellt med yogalærerutdannelsen, og jeg er så fornøyd! Miljøet på skolen er så fint. Både elever og lærere er omgjengelige. Så må jeg tilføye at kunnskapsnivået til lærerne er rikt og allsidig. Når jeg reiser hjem etter samling, så sitter jeg igjen med masse ny og inspirerende informasjon.

 

Det beste med utdannelsen

Det beste med utdannelsen er følelsen av å komme hjem. Jeg setter stor pris på å få møte så mange flotte mennes- ker med samme interesser. Vi kan dele, samtale og samarbeide om det vi liker aller best. Det gir trygghet. For min del har det tilført så mye trygghet at jeg har turt å skape min egen bedrift, Balanse A.S. Jeg holder til på Sunndalsøra på Nordmøre, og kommer til å tilby refleksologi, yoga og kostholdsveiledning. Fokuset mitt vil være å jobbe helhetlig sammen med mennesker, hvor vi sammen arbeider oss mot et balansert liv på alle plan.

 

Det beste med å være yogalærer

Å kjenne på alle de positive forandringene som skjer i kroppen og sinnet. Jeg opplever at helsen blir bedre. Jeg har blitt sterkere og smidigere. Det er også godt å tørre og kjenne på de feminie sidene, og sensualiteten kommer mer opp til overflaten. Man blir kjent med sin egen kropp. Jeg opplever sterkere kjærlighet til medmennesket. Forhåpentligvis vil jeg få oppleve å videreformidle all denne gleden til de som ønsker å ta turen til meg.

Les merByttet jobb – fra montør til massør

For meg har det vært en investering i fremtiden, forteller Kenneth Gundersen

Katrine Aasen – Mindfulnesskurs

Mindfulnesskurset gav meg en forståelse av hvor viktig det er å være

Tone Søndmør – Soneterapistudent

Tone Søndmør – soneterapistudent Litt om meg og hvorfor jeg valgte Axelsons

axelsons.no bruker innholdskapsler (cookies) for statistikk     Webutvikling

Laster ..