Frode Østmoe – Yogamassasje

  • Gå tilbake

Frode jobber som gestaltterapeut og yogmassør/massør i Søgne, ei bygd mellom Kristiansand og Mandal.

Vi har snakket med Frode og spør om han kan fortelle litt om seg selv og hvorfor han valgte Axelsons?

I mitt arbeid som gestaltterapeut ble jeg interessert i hvordan livet setter seg i kroppen. Vi sier at kroppen sladrer, men lyver ikke. På den måten kan vi si at vår biografi blir vår biologi.
Tilsynelatende kan det virke som om en kunde gjør de riktige tingene, men kroppen forteller en helt annen historie. Vi, som arbeider som kroppsterapeuter, er vant med å «lese» kropper og se hvor det sitter blokkeringer eller spenninger. 

Jeg ser at noen har behov for å samtale med en terapeut, mens andre har behov for en mer kroppslig tilnærming. Andre igjen vil kanskje ha en kombinasjon av samtale og massasje. 

Jeg tok en massasjetime hos Heidi Bakk og da var det gjort. Jeg tenkte: «dette må jeg utdanne meg innen». Det var helt fantastisk. Jeg begynte på utdanningen på Axelsons i mai 2018 og var ferdig i oktober samme året.

Hva er/var det beste med utdannelsen?

Det var mange ting jeg likte. Det er et helt spesielt miljø på skolen. Veldig god atmosfære, dyktige lærerkrefter, profesjonelt, og så har jeg blitt kjent med så mange hyggelige mennesker. Deilig å starte dagen med massasje, meditasjon eller med en yogaøkt. Det var virkelig påfyll av energi og gjorde så godt. Jeg kjente at jeg ble glad av det. En utdanning ved Axelsons er et kvalitetsstempel.

Hvordan er det å jobbe som yogamassør?

Jeg synes det er så moro å massere. Vandana, min lærer sa: Det er: «love made visible». Det syntes jeg var så fint sagt. En massasjetime gjør noe med kunden, men også noe med meg som massør. Det virker begge veier. 

Mange har vært nysgjerrige på hva yogamassasje er. Noen kunder har sagt til meg at det er bedre enn massasje. De gir uttrykk for at de liker å både bli massert og strukket. Det beste er når du ser at det virker, får gode tilbakemeldinger og har fornøyde kunder. 

Har du noen tips til andre som vurderer å ta den samme utdanningen?

For meg var det å ta en yogamassasjetime selv, det som var utslagsgivende. Er du glad i yoga og massasje, ja da er dette absolutt en utdanning du bør vurdere å ta.

 

 

 

 

Les merTommy Nygaard – Massør

Tommy har IT som sitt fagfelt og lidenskap og jobber med å

Lisbeth Amundsen – Yogalærerutdannelsen

Yogalærerutdannelsen passer for alle mennesker, uansett alder, uansett bakgrunn. For det er

Elever om Stressveileder

Les hva tidligere elever forteller om Stressveileder og hvordan de benytter kunnskapen

axelsons.no bruker innholdskapsler (cookies) for statistikk     Webutvikling

Laster ..