Charlotte Kessels – Massør

  • Gå tilbake

Charlotte er fra Nederland og er opprinnelig utdannet førskolelærer. For å kunne jobbe som førskolelærer i Norge måtte hun ha tatt hele utdannelsen på nytt, så hun bestemte seg heller for å satse på drømmen om å bli massør! Charlotte fikk anbefalt Axelsons av en venninne som er fysioterapeut.

 

Vi har snakket med Charlotte og  spør henne hva hun syntes var det beste med utdannelsen?

Jeg er veldig fornøyd med balansen mellom teori og praksis. Det er supert at man lærer teori, og så får prøvd det ut i praksis med én gang. Jeg husker fortsatt veldig mye av det jeg lærte! Det er også veldig bra at det er en fleksibel deltidsutdannelse, som går an å kombinere med f.eks småbarnslivet som var tilfelle for meg.

Hvordan er det å jobbe som massør?

Kjempegøy!
Man jobber tverrfaglig, og får være med på mye forskjellig. Man kan jobbe for seg selv og være selvstendig næringsdrivende. I tillegg blir man kjent med mange forskjellige mennesker, og får god kontakt med klientene. Det gjør meg glad og takknemlig å få gjøre noe godt for andre!

Har du noen råd til andre som vurderer å ta utdannelsen?

Bare gjør det!
Det er en fest å gå på Axelsons, og du vil lære ting du aldri hadde trodd du skulle lære. Det er godt miljø og godt fellesskap, så du vil ikke stå alene. Nå går jeg med glede til jobb hver dag. 
Det gjorde jeg aldri da jeg jobbet på kontor!

 

 

Les merGunn Odvold – yogalærer

Gunn Odvold, 44 år og mamma til to jenter på 13 og

Frode Østmoe – Yogamassasje

Frode jobber som gestaltterapeut og yogmassør/massør i Søgne, ei bygd mellom Kristiansand

Tone Søndmør – Soneterapistudent

Tone Søndmør – soneterapistudent Litt om meg og hvorfor jeg valgte Axelsons

axelsons.no bruker innholdskapsler (cookies) for statistikk     Webutvikling

Laster ..