Ro i kropp og sinn med Yin Yoga

  • Gå tilbake

Den rolige yogaformen Yin Yoga baserer seg på de taoistiske konseptene yin og yang, hvor yin representerer det stabile, feminine og passive, mens yang representerer det bevegelige, maskuline og aktive. I kroppen er det relativt stive bindevevet som sener og leddbånd yin, mens de mer bevegelige og bøyelige muskler og blod er yang. De mer passive stillingene (asanas) i yoga er yin, mens de mer dynamiske er yang.

I Yin Yoga er det fokus på de passive og rolige stillingene. Denne formen for yoga gir oss en motpol til travelheten og det ytre «yang»-fokuset som er typisk for vår tid, og åpner opp for mer tilstedeværelse og bedre flyt i kropp, sinn og emosjoner.

Axelsons Yin Yoga-utdannelse passer for deg som vil bli Yin Yogalærer og for deg som ønsker en dypere kunnskap.
Du lærer om Taoistisk filosofi, Yin og Yang i hverdagen, og om 5-elementfilosofien (jord, metall, vann, tre og ild) av dyktige og engasjerte lærere. Stillingene du lærer har som hensikt å få muskulaturen til å slappe av, og gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av energi og sirkulasjon. Stillingene holdes gjerne i flere minutter, og du lærer dynamiske «yang»-overganger mellom stillingene.  

Du vil også lære om restorativ yin og yoga nidra, om pust og pranayama, yin yoga sekvenser med soneterapi, avspenning og mindfulness.

Du vil gå ut med masse innsikt og inspirasjon, enten om du tar utdannelsen bare for deg selv, eller om du vil ha Yin Yoga med deg i verktøykassen som yogalærer. Er du allerede utdannet yogalærer eller har forkunnskap i anatomi, oppnår du diplom som Yin Yoga lærer ved endt utdannelse. Vil du lære Yin Yoga for egen del, mottar du et kursbevis.
Mangler du forkunnskaper i anatomi, og ønsker å oppnå diplom som Yin Yoga lærer, så kvalifiserer vårt kurs i Yoga Anatomi som forkunnskap.

Vi gleder oss til en magisk reise sammen med deg!

Du er varmt velkommen!

Guri, Siw, Trine, Fatima, Elise

Her finner du mer info om utdannelsen

Les merStressveileder – et kurs i stresshåndtering

Da Axelsons lanserte kurset «Stressveileder» våren 2021 ble kurset fulltegnet i rekordfart. 

En ny karriere – eller et springbrett til en annerledes hverdag

Mange tror at man må studere yoga i månedsvis i India for

Utbrent av karrierejaget

Tom Eikelind (43) ble utbrent av karrierejaget. Sa opp jobben og fulgte

axelsons.no bruker innholdskapsler (cookies) for statistikk     Webutvikling

Laster ..