ONLINE Mindfulness kurs

6-ukers ONLINE kurs i Mindfulness med Viggo Johansen

 

Nå får du 50% avslag på 6-ukers ONLINE grunnkurs i Mindfulness med Viggo Johansen gjennom et samarbeid mellom Axelsons og Mindful Living.

Din pris: 2.450,- for 6 ukers ONLINE grunnkurs!

 

OPPSTART 25. MAI
med samlinger 6 mandager: 25.05, 1., 8., 15., 22. og 29.06.

 
PÅMELDING: Mail til info@axelsons.no
med navn, e-post og telefon.
 
Viggo forteller at han på grunn av covid-19 ble tvunget til å arrangere et av kursene sine online, som har fungert over all forventning, og så bra at tilbakemeldinger fortalte at det var bedre online enn å møtes sammen i en gruppe.

Siden det er en spesiell tid, og det er mange som trenger nye ferdigheter for å håndtere både isolasjon og bekymring, setter Viggo opp dette kurset til HALV PRIS i samarbeid med Axelsons.
For å leve et godt liv må vi lære oss å skille mellom det vi kan gjøre noe med og det vi ikke kan gjøre noe med. Neste skritt er å lære seg å gi slipp på alt i livet som er bortenfor vår kontroll OG så vende oppmerksomheten og kreftene våre til de elementene ved livet som vi faktisk kan påvirke.
 
Mindfulness-trening fører til økt indre ro og en større bevissthet om egne tanke- og følelsesmønstre. På sikt lærer vi gjennom denne treningen å akseptere ting slik de er, og å gi slipp på alt vi ikke får gjort noe med. Dette gir en dyp indre ro og samtidig et mer fleksibelt og konsentrert sinn.
 

HVA ER MINDFULNESS?

Mindfulness er ikke noe mer mystisk enn å utvikle evnen til å legge merke til vår umiddelbare erfaring. Vi er ofte opptatt med tanker om fortid og fremtid, og i verste fall med grubling og bekymring. Mye av tankevirksomheten vår er selvfølgelig til god hjelp, men det er like vanlig at den leder oss inn i stress, frykt og sammenligning. Mindfulness-trening innebærer å se direkte inn i vår egen levende erfaring av øyeblikket, og ved å gjøre det finner vi større klarhet, tillit og integritet. Gjennom å utvikle evnen til tilstedeværelse, lærer vi å gi slipp på destruktive tanke- og atferdsmønstre, slik at vi kan møte oss selv og verden rundt oss med åpenhet, direkthet og vennlighet.
 

DU FÅR DETTE SOM EN DEL AV KURSPAKKEN:

  • 6 x 2 timer med undervisning og felles praksis online via zoom (over 6 uker).
  • Viggo bruker power-point til undervisningen, og etter hver kursdag sender han bildene som er brukt i undervisningen per epost.
  • Lydfiler til eget bruk, både ‘mindfulness på pust’ og ‘kroppsskanning’.
  • Et liten bok (i pdf-format): Introduksjon til mindfulness
  • Mellom hver kursdag er det anledning til å stille spørsmål per epost, som Viggo svarer på per video og legger ut på YouTube (spørsmålene er anonyme).
 

DU VIL BLANT ANNET LÆRE DETTE:

  • Hva er mindfulness?
  • Mindfulness trening i praksis; for indre ro, velvære og motstandskraft.
  • Hvordan du kan styre ditt eget fokus for å forsterke de gode opplevelsene, følelsene og relasjonene.
  • Hvorfor problemer og utfordringer ikke er en fiende, men snarere nøkkelen til varig, positiv endring.
  • Hvordan du effektivt mestrer stress, frykt og bekymring.
 

PRAKTISK INFORMASJON OM 6-UKERS KURSET

 
Kurset streames live via zoom. Alt du trenger å gjøre er å laste ned zoom på en pc, nettbrett eller tlf. – jeg sender en link til innlogging. Enklere blir det ikke.
 
Kurset starter mandag 25. mai.
 
Øvrige kursdatoer vil være: 1., 8., 15., 22. og 29. juni.
Til sammen 6 ganger.
 
Vi holder på fra 18.00 – 20.00 alle dager.
 
Pris: kr. 2.450,-
 
PÅMELDING: Mail til info@axelsons.no
med navn, e-post og telefon.
 

HVEM PASSER DET FOR?

 
Dette kurset passer for alle som ønsker et roligere, mer fleksibelt og konsentrert sinn. Hvis du sliter med stress, tidsklemme, dårlig søvn, bruker mye tid på bekymring og grubling, og lignende, vil du få verktøy og perspektiver til å komme ut av det. Hvis du ikke sliter med noe av dette, men bare ønsker mentale verktøy til økt fokus og konsentrasjon, samt mer psykologisk fleksibilitet, er dette rett kurs.
 
 

KURSHOLDER

Viggo Johansen er en av Norges mest erfarne lærere og utøvere av mindfulness. Han har hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo samt 3 års videreutdannelse i kognitiv terapi ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark.

Han har 27 års erfaring med mindfulness-meditasjon. Fire av disse årene levde han som buddhistmunk (1994-1998). Siden 2006 har han jobbet med endringsprosesser i grupper og med enkeltpersoner over hele Europa. 

Viggo har skrevet bøkene ”Indre stillhet – Å leve mindfulness”, Arneberg Forlag 2013 og «Stille vitne: mindfulness-meditasjon», Arneberg Forlag 2015.

Møt våre lærere og tidligere elever

Charlotte Kessels – Massør

Charlotte er fra Nederland og er opprinnelig utdannet førskolelærer. For å kunne

Gunn Odvold – yogalærer

Gunn Odvold, 44 år og mamma til to jenter på 13 og

Frode Østmoe – Yogamassasje

Frode jobber som gestaltterapeut og yogmassør/massør i Søgne, ei bygd mellom Kristiansand

Monica Opedal Rekve – Rosenmetoden

Kan du fortelle litt om deg selv og hvorfor du valgte Axelsons?

axelsons.no bruker innholdskapsler (cookies) for statistikk     Webutvikling

Laster ..