Massør

For deg som vil jobbe profesjonelt med muskelrelaterte problemer!

Som Massør har du grundig kunnskap for å kunne gi profesjonelle behandlinger som går dypere og som oppnår større resultat enn den avslappende massasjen.

Axelsons massasjeutdannelse er delt i 3 trinn hvor du bygger på med mer kunnskap for hvert trinn. Du kan delta på trinn 1, 2 eller alle 3 trinn hver for seg eller i en rekkefølge. Prisen blir bedre jo flere steg du booker.

Utdannelsen til Massør består av trinn 1 og 2. Det første trinnet er det samme som du studerer til Velværemassør (trinn 1) hvor du får lære det grunnleggende. Du får omfattende kunnskap om den svenske klassiske massasjen. Du kan gi både forebyggende og velværemassasje, en behagelig hel- og delkroppsmassasje, ansiktsmassasje, sittende massasje.

I løpet av trinn 2 lærer du å forstå mer om det du gjør med dine hender og ta det videre kunnskapsmessig. Du lærer flere meget effektive metoder for muskelbehandling for å kunne gi en mer spesifikk og tilpasset behandling.

Du blir dyktig på muskler!

Det er viktig å kunne sin anatomi for å forstå hvordan musklene påvirker hverandre og kroppens ledd. Med den kunnskapen som plattform, kan du bedre forstå med hva som ikke fungerer optimalt. Du lærer å ta en grundig anamnese (sykdomshistorie), tester, hvordan du kan palpere (kjenne) og analysere kundens problem for å finne årsaken. Du lærer  klassisk svensk massasje, sittende massasje, ansiktsmassasje,  spesifikk og dyp behandlende massasje med longering, muskulering og avspenning. Du lærer også råd og øvelser som du kan videreformidle til dine kunder. Dessuten får du en god porsjon lærerledet praksis og en enorm teoretisk kunnskap.
Vi legger stor vekt på at du lærer deg god ergonomi, å bruke kroppen din riktig – slik at både du og din klient har det bra etter en behandling.

Viktigheten av å kunne møte sine kunder

En viktig rolle i arbeidet er å kunne se og møte sine kunder. Derfor får du lære samtalemetoden Motiverende Samtale (MI). En metode som bidrar til inspirasjon, motivasjon og stimulerer kunder til adferdsendringer, vaner og rutiner som fører til en forbedret helse. MI som tilnærmingsmetode, styrker kundens egen drivkraft og evne som bidrar til varige helsefremmende forandringer.

Omfatter

Utdannelsen omfatter ca 600 studietimer inkludert hjemmestudier og ekstern praksis fordelt på Velværemassør (trinn 1) / massasje grunnkurs i 2 deler og 6 fortsettelseskurs (trinn 2).

Teoretiske prøver, innleveringsoppgaver

Velværemassør (trinn 1) / massasje grunnkurs i to perioder à 8 dager hvorav to praksisdager per periode. Som Velværemassør lærer du å massere og å bli bra på det! Du lærer deg en profesjonell og behagelig hel- og del-kroppsmassasje som gir avslapning og kan lindre smerte og trøtthet i musklene. Du får en grunnleggende anatomisk forståelse for det du gjør. Allerede på trinn 1 tar elevene i mot pasienter og den tilbakemeldingen vi får viser at treningen raskt gir gode ferdigheter.

Massør / Fortsettelseskurs (trinn 2) i seks perioder à 7-8 dager hvorav 2 praksisdager per periode.
På fortsettelseskursene lærer du å forstå mer av det du gjør med dine hender. Alt bygger på kunnskapene fra grunnkurset. Du lærer effektive metoder for muskelbehandling og du lærer å teste og analysere pasientens plager for å kunne gi en mer spesifikk behandling. Kort sagt får du kunnskaper til å gi profesjonelle behandlinger som går dypere og oppnår større resultater enn med ren avslappingsmassasje.

For deg som skal velge utdannelse handler det naturligvis om å vite hva du vil kunne gjøre med dine pasienter. Hvert steg i utdannelsen er anvendelig i seg selv og vil du gå videre senere behøver du aldri lese samme sak igjen. Vi fokuserer på det du virkelig behøver som massør. Vi utdanner mennesker innen et yrke med stort ansvar og når våre elever er ferdige skal de kunne sine saker. Vi gjør vårt for at de titler vi gir våre elever skal være mye mer enn titler og vi er her for å hjelpe hver og en av våre elever til å bli dyktige.

Fleksibelt opplegg

Med et fleksibelt opplegg kan du velge å ta deler eller hele utdannelsen i ett.
For mer detaljer så klikk på kursskjema for hvert kurs.

Moderne digitalt studiemateriell

Som støtte i ditt studie får du massevis av teoretisk og praktisk studiemateriell online!

Praksis

Totalt 100 praksistimer på skolen og hjemme.

Starte eget eller jobbe som ansatt?

Drømmer du om å starte eget? Vil du jobbe som ansatt? Uansett hva du ønsker, får du i løpet av utdannelsen lære hva du trenger for å komme i gang. Mange massører er selvstendig næringsdrivende, men ansettelse blir stadig mer utbredt og det finnes en verden av muligheter – fra helseklinikker til cruiseskip!

Elevbehandlinger – snakk med våre elever

Under utdannelsen utføres praksis på vår elevklinikk hvor du under kyndig veiledning fra våre lærere, gjennomfører behandlinger på klienter. Dette er en perfekt mulighet for deg som lurer på om du vil utdanne deg til Massør, da du treffer en av våre elever og kan stille spørsmål om utdannelsen.

Se ledige tider for elevbehandlinger her.

Bli medlem i bransjens største forbund, Norges Massasjeforbund!

Som elev på Axelsons yrkesutdannelser i massasje, får du et elevmedlemsskap uten kostnad i Norges Massasjeforbund. Det omfatter elevforsikring/behandlingsskadeforsikring. Du får også tilgang til medlemsinfo med tips, inspirasjon, markedsføring, starte for deg selv og mye mer. Etter avsluttet utdannelse kan du bli aktiv medlem med en kostnadseffektiv forsikring for din virksomhet og mange flere fordeler.

Axelsons diplom – en kvalitetsgaranti

En yrkesutdannelse er en stor investering, tidsmessig og økonomisk. Vi utdanner mennesker i yrker med stort ansvar og vi legger stor vekt på at våre elever skal kjenne seg trygge på at de kan sitt yrke når de er ferdigutdannet. Et diplom fra Axelsons er en nasjonal og internasjonal kvalitetsgaranti som representerer kunnskap, yrkesmessig selvtillit og troverdighet hos både arbeidsgivere og kunder.

VEKS-FAG

Saborg (www.saborg.no) har gjort et vedtak på at alle skolene som gjennom sine forbund er godkjent av dem, skal ha veks-fag (vitenskap, etikk, kommunikasjon og samfunn) i sin undervisning fra 2011.

Axelsons Institue tilbyr et klasseromsbasert kurs som tilfredsstiller Saborgs krav. Eksamen avholdes som skriftlig hjemmeeksamen.

Les mer om VEKS-kurs

 

Godkjent av Massasjeforbundet

Utdannelsen er godkjent av Norges  Massasjeforbund. Se Norges Massasjeforbund

Acculturation factors are associated with folate intakes among Mexican American women. The number of times you access AdisInsight, the number of searches you performed, and the number of profiles you viewed will be provided to your organization both in aggregate with other users and individually by your email address. How to Store and Dispose of This Medicine: • Store the medicine at room temperature, away from heat, moisture, and direct light www.farmaciasinreceta.net. For more information about Bristol Myers Squibb, visit us at BMS.

Ampicillin alone is not prescribed as much as it was in the past, due to the development of drug resistance. Multivariate analysis in this study identified time to treatment as an important independent but modifiable risk for death in this population. Aklief belongs to a group of drugs called retinoids https://www.onlinepharmacyinjapan.com/. The role of specific cells such as the macrophage or mast cell is not completely defined but suggested.

Pris 65 000 ,-
Neste start

Hei! Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål om våre utdannelser og kurs.
Ring oss på 23 10 36 20.