Kopping

Kopping er en gammel tradisjonell legekunst som ved hjelp av sugekopper skaper et undertrykk som påvirker bindevevet i muskler og underhud. Blodsirkulasjonen øker og bidrar til å transportere bort slaggprodukter i bindevevet.

Axelsons kurs i kopping gir deg et utmerket frittstående redskap for å behandle deg selv og andre, og for deg som allerede arbeider med for eksempel massasje er kopper et artig og enkelt hjelpemiddel. Du kan bruke det til blant annet bindevevs- sirkulasjons- og cellulittbehandling og ansiktsbehandling for økt sirkulasjon og et friskere utseende.

Kopping kan gi økt velvære og kan brukes ved muskelspenninger, senefestebetennelser og for økt velvære.

På Axelsons lærer du deg de praktiske og teoretiske grunnelementene i kopping. Kurset omfatter blant annet ansiktsbehandling, cellulittbehandling, teoretisk gjennomgang av ulike tilstander i kroppen samt punktbehandling med ulike kopper.

Det antas at behandlingen stammer fra Kina, men den er blitt mye brukt i vestlig medisin. Koppingmassasje krever ingen fysisk styrke og er derfor en behandlingsform som er lett å utøve.

Øvrig info

Lærer på kurset er Eva Rask; bindevevsmassør, naprapat og fysioterapeut.

Koppingsmassasje utføres med kopper av ulik størrelse avhengig av hvilken kroppsdel som behandles. Kan benyttes som egen behandling eller som et utmerket hjelpemiddel i kombinasjon med klassisk massasje, soneterapi eller andre behandlingsmetoder.

Pris 2900,- ,-
Neste start

Hei! Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål om våre utdannelser og kurs.
Ring oss på 23 10 36 20.