Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudande, intressanta artiklar med hälsotips, kunskap och inspiration samt nyheter i våra utbildningar och kurser.


Gunn Odvold – yogalærer

Gunn Odvold, 44 år og mamma til to jenter på 13 og 19 år.

Kan du fortelle litt om deg selv og hvorfor du valgte Axelsons?

– Jeg hadde et sterkt ønske om endring i livet mitt, hverdagen min besto av mye stress, pendling inn og ut av Oslo hver dag i 20 år.

Det å være i bevegelse og bruke kroppen min var veldig viktig for meg, og jeg jobbet allerede som coach på et lokalt treningssenter ved siden av full jobb som teamleder i et stort mediehus.

En langvarig prosess og et ønske om endring, resulterte i at jeg så mulighetene for å kombinere jobben min som treningscoach med blant annet yoga. At de ville suplementere hverandre veldig fint.

Axelsons kom opp som et veldig godt alternativ, og for meg ble det til slutt det eneste alternativet som passet.

Yogalærer utdannelsen på Axelsons kan jeg virkelig anbefale. Det at utdannelsen går over tid – ser jeg som veldig viktig. Selve utdannelsen er så mye mer enn å lære seg fysisk yoga. Det er en reise i seg selv, det å bli kjent med sitt egentlige jeg, få kontakt med seg selv. Hadde jeg valgt en intensiv utdannelse et annet sted, ville jeg fått  kunnskap om yogastillinger og det å holde yogaklasser. Men slik Axelsons har lagt det opp, med samlinger ca en helg i måneden, så gir det tid til å fordøye, tid til å ta inn, kjenne etter i seg selv. Kjenne at vi er tilstede, hvor vi ønsker å være, hva vi ønsker å gi av oss selv til andre.

Den første utdannelsen hos Axelsons har ført til at jeg valgte ytterligere 2 utdannelser på samme sted. Det finnes ikke et mer riktig sted å være, det kjennes på atmosfæren og energien i det man kommer inn og møter ansatte og lærere i toppklasse.

Hva var det beste med utdannelsen?

– Lærerne du møter på Axelson er som nevnt de beste i sitt felt.

Axelsons har klart å sette sammen et team av lærere, og synergieffekten blir en komplett opplevelse av kunnskap og erfaring, og alle jobber de utifra rett sted – hjertet.

De gir av seg selv, følelsen av å bli sett og akseptert som akkurat Deg er sterkt tilstede.

Jeg har fått nye venner for livet gjennom utdannelsene hos Axelson.

 

Hvordan er det å jobbe som yogainstruktør?

– Det å tørre å ta steget – å begynne å undervise, kanskje starte eget selskap, å kunne leve av dette kan være skremmende for mange. Det var det også for meg. Men jeg bearbeidet frykten. Frykt for hva andre skulle tro. Frykt for hva familien min ville si. Jeg hadde en bra jobb, god inntekt, stabilitet. Hadde jeg egentlig det? Jeg valgte å tenkte «hva er det verste som egentlig kan skje?»

Da roet frykten seg igjen. Jeg startet eget enkeltmannsforetak, og allerede under utdannelsen begynte jeg å holde gruppetimer på treningstudioet jeg var tilknyttet.

Etter endt utdannelse satte jeg opp 1 kurs over 5 uker for å prøve, og det ble fullt. Det resulterte i 2 nye 8-ukers kurs, som også ble fulle. Ett år med dobbelt jobbing, samt Yin Yoga lærer utdannelsen og yogamassør utdannelsen har resultert i full satsing på nytt yrke.

I desember 2018 sto mitt eget yogastudio klart. Jeg har 7 kurs som går fortløpende nå hver uke. Både klassisk yoga og Yin yoga. Jeg har behandlinger i yogamassasje i tillegg på dagtid, eget behandlingsrom ved siden av salen.

Jeg deler lokale med treningsstudioet jeg har vært tilknyttet hele veien, og sammen bygger vi opp et unikt totaltilbud der vi bor.

Det å kunne fylle hverdagene og livet med det jeg elsker mest, og å kunne gi og hjelpe så mange andre mennesker er det beste valget jeg har tatt så langt i livet.

 

Har du noen råd til andre som vurderer å ta utdannelsen?

– Om du vurderer å ta en av utdannelsene hos Axelson – vit at du er i de beste hender, min opplevelse er at du kan ikke få bedre lærere og oppfølging noe annet sted <3.

Og er du i tvil om hvilken utdannelse, snakk med dem, de vil veilede deg.
Ta gjerne kontakt med meg også om du ønsker å vite mer fra en tidligere student, eller kom på besøk hos meg på Luna Yoga Studio, Langhus.😊💜

Gunn Odvold/Luna Yoga

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar