Grunnleggende kurs i Massasje – online

Liker du å massere? Grunnleggende Massasje passer for alle og er også et perfekt «prøve-på» kurs! Sammen med Morgan Axelson, utdannet kiropraktor, medisinsk massasjeterapeut og personlig trener, lærer du på dette kurset en grunnleggende massasje og hvordan du masserer på ordentlig!

Du lærer

Grunnleggende massasje er et inspirerende kurs i klassisk svensk massasje som passer for alle og som også er et perfekt «prøve-på-kurs»! Du lærer de grunnleggende teknikkene for å kunne gi en velgjørende og effektiv massasje. Du lærer å massere med håndfaste og enkle grep. Ferdigheter som garantert vil settes pris på av dine nære og kjære.

Hvem passer kurset for?

Kurset er et kurs for hjemmebruk og ikke profesjonelt bruk. Det passer også for deg som funderer på om du skal utdanne deg til profesjonell massør, men først vil teste hvordan det oppleves å massere på ordentlig. Får du mersmak av dette «prøve-på-kurset»så kan vi på Axelsons tilby deg flere populære massasjekurs av ulik lengde og type.

Kurset inneholder følgende avsnitt

  • Introduksjon
  • Å massere
  • Massasjeprogram
  • Kort om kroppen
  • Avslutning

Hva er et onlinekurs?

Kurset er helt onlinebasert og du kan derfor gå kurset, når, hvor og hvordan du vil. Du får tilgang til kurset i 6 måneder og kan i løpet av disse månedene studere i ditt eget tempo og gå tilbake og lese avsnittene flere ganger. Kurset består av ulike avsnitt som inkluderer lesbart materiale og videoer.

Kursets tale og videoer er på svensk.  

Pris1600,-
Neste start

Hei! Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål om våre utdannelser og kurs. Start chatten ved å trykke på «start chat» eller ring oss på

23 10 36 20 (9-12)

Start Chat