Fordypningskurs Yin Yoga

 

Fordypningskurs i Yin Yoga 

De senere årene har rolige yogaformer som yin yoga ”eksplodert” i popularitet, både i yogastudioer og på yogafestivaler. Flere og flere mennesker oppdager kraften som ligger i å regulere nervesystemet og kunne ta godt vare på seg selv.

Yin yoga er en rolig yogaform med fokus på yin-vev som bindevev, ligamenter samt indre organer og meridianer. Fokuset ligger på å slappe av i muskulatur og gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av energi og sirkulasjon. Stillingene holdes gjerne i flere minutter hvor vi jobber med områder som tøyes passivt, mens vi fokuserer på pust og bevisst tilstedeværelse.

Fordypningskursene gir deg mulighet til å gå i dybden, både i din egen kropp og psyke og i teorien rundt denne yogaformen.
Fordypningskursene vil utforske yin yoga med ulike temaer og ulike vinklinger.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til dyptgående kurs i Yin Yoga!

Lurer du på vår utdannelse til Yin Yogalærer utdannelse  så sjekk her.

Pris 900 ,-
Neste start

Vår utdannelse til Yin Yoga lærer, kvalifiserer som CE (Continuing Education) for deg som er registrert RYT200 hos Yoga Alliance.

Basert på at vår utdannelse til Yogalærer, tilsvarer kravene fra Yoga Alliance, den internasjonalt anerkjente organisasjonen for godkjennelse av yogalærere og yogautdannelser, hvor vår lead teacher er en registrert YACEP.
Etter endt utdannelse som Yogalærer kan du (mot en årlig avgift til Yoga Alliance) registrere deg som RYT 200 og markedsføre deg gjennom deres hjemmeside, og sammen med Axelsons diplomen benytte RYT 200-logoen.

Som utdannet Yin Yogalærer kan du da registrere utdannelsen din som CE (Continuing Education) hos Yoga Alliance.

Hei! Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål om våre utdannelser og kurs. Start chatten ved å trykke på «start chat» eller ring oss på 

23 10 36 20 (9-12)

Start Chat