CELLULITTBEHANDLING MED KOPPING

 

Kopping er en perfekt metode for egenbehandling av blant annet cellulitter og til økt blodsirkulasjon i ansiktet for et friskere utseende og mindre rynker. tradisjonell legekunst som ved hjelp av sugekopper skaper et undertrykk som påvirker bindevevet i muskler og underhud. Blodsirkulasjonen øker og bidrar til å transportere bort slaggprodukter i bindevevet.

Kopping er en gammel tradisjonell legekunst som ved hjelp av sugekopper skaper et undertrykk som påvirker bindevevet i muskler og underhud. Blodsirkulasjonen øker og bidrar til å transportere bort slaggprodukter i bindevevet.

Kopping gir deg et utmerket frittstående redskap for å behandle deg selv og andre, og for deg som allerede arbeider med for eksempel massasje er kopper et artig og enkelt hjelpemiddel. Du kan bruke det til blant annet bindevevs- sirkulasjons- og cellulittbehandling og ansiktsbehandling for økt sirkulasjon og et friskere utseende.

Kopping kan gi økt velvære og kan brukes ved muskelspenninger, senefestebetennelser og for økt velvære.

Det antas at behandlingen stammer fra Kina, men den er blitt mye brukt i vestlig medisin. Koppingmassasje krever ingen fysisk styrke og er derfor en behandlingsform som er lett å utøve.

Øvrig info

Koppingsmassasje utføres med kopper av ulik størrelse avhengig av hvilken kroppsdel som behandles. Perfekt som egen behandling eller som et utmerket hjelpemiddel i kombinasjon med klassisk massasje, soneterapi eller andre behandlingsmetoder.

Pris 1 400 ,-
Neste start