Body Work

KOMMENDE KURS

ARRANGEMENT

Våre yrkesutdannelser og kurs innen Body Work

Klassisk Massasje

Nåtidens svenske klassiske massasje har blitt utviklet på Axelsons.
Vi på Axelsons har arrangert kurs og utdannelser i svensk klassisk massasje siden 1962. I løpet av disse årene har vi bygget opp et internasjonalt rykte som «The home of Swedish Massage». Den massasjen vi underviser i, har blitt den mest kjente i Skandinavia og har spredt seg til store deler av verden. Funderer du på en yrkesutdannelse i klassisk massasje, er Axelsons en garanti for kvalitet! På Axelsons får du i tillegg lære flere effektive behandlingsmetoder som ingen annen norsk eller svensk massasjeskole kan tilby.

Velværemassør / Grunnkurs Klassisk massasje
(2 deler á 8 dager)
Diplom oppnås etter fullført og godkjent utdannelse.

Massør
(6 deler á ca 8 dager)
En deltidsutdannelse på ca 600 undervisningstimer tilpasset dagens krav for medlemsskap i Norges Massasjeforbund. Utdannelsen omfatter grunnkurs i 2 deler samt 6 delkurs/fortsettelseskurs.
Diplom og vitnemål oppnås etter godkjent utdannelse samt kurs i VEKS-fag.

Massasjeterapeut
(4 deler á 3-6 dager)
Massasjeterapeut er en videreutdannelse fra diplomert Massør fra Axelsons. Utdannelsen omfatter avanserte behandlingsteknikker, teori og praksis.

 

Massasje til husbruk
Massasje for par
Technique MEBP – massasje for barn med spesielle behov
Lymfemassasje
Gravidmassasje
Hodebunnsmassasje

Yogamassasje

Introduksjonskurs (til husbruk) (1 dag)
1 dags kurs for deg som vil oppleve hva yogamassasje er og lære en velgjørende behandling for hjemmebruk og for å finne ut om utdanningen og yrket kan passe for deg.

Yogamassasjeterapeut
(7 deler á 4 dager)
Yrkesutdannelse over 7 deler á 4 dager – totalt 28 kursdager som omfatter en dyptgående hel kroppsmassasje med røtter i Yoga og Ayurveda basert på massasje og assisterte yogatøyninger. Behandlingen foregår på madrass på gulvet og terapeuten benytter både hender og føtter tilpasset den enkelte klient.
Den tidligere yrkesutdannelsen til Yogamassør samt dens påbygningskurs er nå slått sammen til en enda lenger utdannelse med tittelen Yogamassasjeterapeut.

Soneterapi

Soneterapi grunnkurs (3 dager)
Du lærer grunnleggende soneterapi med fokus på føttenes soner, enkle og effektive behandlinger, tips og råd for ulike tilstander. Kurset er obligatorisk for deg som vil fortsette på yrkesutdannelsen.

Øreakupunktur kurs (3 dager)
For deg som vil lære en praktisk og effektiv metode basert på ørenes mikrosystem ved bruk av trykk, massasje, nåler, magneter/kuler for behandling av ulike tilstander.
Øreakupunktur er også en del av utdannelsen til Soneterapeut/Refleksolog.

Ulike metoder

Cellulittbehandling med kopping (1 dag)
Kopping er en perfekt metode for selvbehandling av cellulitter og økt blodsirkulasjon til ansiktet for et friskere utseende og mindre rynker.

Dry Needling – smertebehandling (2 dager)
En effektiv behandling av muskulære dysfunksjoner via myoascielle triggerpunkter med nåler.

IASTM (2 dager)
En effektiv behandlingsteknikk for bløtvev ved feks idrettsskader ved hjelp av et spesielt utformet redskap i stål. IASTM står for «Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization».

Yogamassasje

Yogamassasje til husbruk/introduksjonskurs
1 dags kurs for deg som vil oppleve hva yogamassasje er og lære en velgjørende behandling for hjemmebruk, og for å finne ut om utdanningen og yrket kan passe for deg.

Yogamassasjeterapeut
Yrkesutdannelse over 7 samlinger på totalt 28 kursdager som omfatter en dynamisk og dyptgående hel kroppsbehandling med røtter i Yoga og Ayurveda hvor helhetsperspektivet er sentralt. Behandlingen foregår på madrass på gulvet og terapeuten benytter både hender og føtter og trykket tilpasses klientens muskelspenninger.

Den tidligere yrkesutdannelsen til yogamassør samt dens påbygningskurs er nå slått sammen til en enda lenger utdannelse, hvor tittelen har blitt endret til Yogamassasjeterapeut.

Soneterapi

Soneterapi grunnkurs
Kurs over 3 dager for deg som vil lære føttenes soner samt enkle og effektive behandlinger for husbruk. Kurset er obligatorisk for deg som vil fortsette på yrkesutdannelsen.

Øreakupunktur kurs
Kurs over 3 dager for deg som vil lære en praktisk og effektiv metode som benytter ørenes mikrosystem ved bruk av trykk, massasje og nåler for behandling av ulike tilstander. 

Ulike metoder:

IASTM
Kopping
Cellulittbehandling med kopping
Dry Needling
Kinesiotaping